MYYNNISSÄ: Yamarin 76DC

with Ei kommentteja

Niin se taas kävi. Nimittäin nälkä kasvoi syödessä ja on aika laittaa nykyinen veneemme Yamarin 76DC & Yamaha F300 (327h) – 2012 combo myyntiin. Tällä hetkellä vene on vielä hiljaisessa myynnissä kun kartoitamme seuraavaa venettä (veneettömään tilaan emme halua päätyä). Jos olet kiinnostunut niin otathan viestikentän kautta yhteyttä! Hinnasta päästään varmasti sopimukseen jos vene kiinnostaa. Nettiveneestä voi katsoa missä hinnoissa samanlaiset liikkuu. Mikäli tarvitset veneelle rahoituksen niin sekin onnistuu.

Koneelle on tehty viime syksynä (2017) iso huolto, jossa vaihdettiin luonnollisesti öljyt ja filsut, mutta sen lisäksi Yamahan huolto-ohjelman mukaan impelleri ja jakopäänhihna (huoletonta veneilyä seuraavat 5v!). Vene on myös pesty ja vahattu syksyllä. Keväällä 2017 vedetty yksi kerros myrkkymaalia pohjaan lisää, enkä itse vetäisi lisää tulevaksi kaudeksi.

Ja vastaus suoraan yleisimpään kysymykseen ”Miksi myytte” ja vastaus on, että meidän veneilykausi on pidentynyt, sekä tottumukset muuttuneet. Tarvitsemme lisää tilaa ja ehkä hieman enemmän asuttavuutta. Tämä vene oli minulle aina ollut se unelma, joka piti saada. Tekee hieman pahaa luopua siitä.

Erittäin kattavan varustelistan lisäksi veneestä löytyy:

 • Safire 2100D lämppäri Genius -ohjaustaululla. (asennettu 2015)
 • Kaksi akkua
 • Keulapotkuri
 • Trimmit
 • Aurinkopatja ja pöytää varten lyhyt jalka
 • Vesi WC
 • Juokseva vesi.
 • Lowrance HDS8 GPS plotteri kaiulla. Kartat pohjoismaat.
 • Stereot ulkoisella vahvistimella ja neljällä kaiuttimella.
 • Maasähkö (laturi uusittu kesällä 2017) (Navix)
 • Köydet ja Yamarin sukilla olevat fendarit
 • Mainitaan nyt vielä Wallas diesel liesi
 • Jääkaappi
 • Uudella sisustalla, jossa kuskin penkin selkänojan voi flipata eteen, jolloin pöydän ääreen tulee lisätilaa.
 • Kompassi
 • Normi kuomun lisäksi satamapeite
 • Hydrauliohjaus tilttiratilla, sekä sähköinen Yamahan kaasukahva.

Varusteista lisää: http://www.yamarin.com/fi/Veneenrakennuskone/?productId=52

Yamarinin fiiliskuvia: http://www.yamarin.com/fi/veneet/76-Day-Cruiser/ProductId/52

Leave a Reply